Ιστοσελίδες

WeddingScreenΤο www.weddingphoto.gr προσφάτως ανανεωμένο, περιέχει πλούσιο υλικό με ειδικό ενδιαφέρον για τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν με έμφαση στην επιλογή φωτογράφου και εικονολήπτη για το γάμο. Παραπέρα το site φιλοξενεί σελίδες με τους πλέον γνωστούς και προβεβλημένους φωτογράφους γάμου ώστε να διευκολύνει τα ζευγάρια να επιλέξουν με βάση την τεχνοτροπία, το ύφος και την προσέγγιση κάθε φωτογράφου.

 

To www.photobusiness.gr φιλοξενεί όλο το υλικό για τo τακτικό εβδομαδιαίο newsletter Photobusiness Weekly.

  PhotoBusinessgrΜπορείτε να κατεβάσετε όποιο τεύχος χάσατε…

Το www.photo.gr λειτουργεί από το 1997 και ήταν από τα πρώτα site στην Ελλάδα photo.grαφιερωμένο αποκλειστικά στη φωτογραφία. Στην παρούσα του μορφή περιλαμβάνει ενημέρωση και επικαιρότητα από τη βιομηχανία του imaging, νέα από το καλλιτεχνικό προσκήνιο στην Ελλάδα και τον κόσμο, ορολογία, πολλά άρθρα τεχνικής και βασικών γνώσεων για την εικόνα, τεστ και δοκιμές και πολλά άλλα.

 

Το www.photovision.gr είναι ο πληροφοριακός κόμβος για την έκθεση Imaging Photovision  Photovisiongrπου διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε δύο χρόνια, με έναρξη το έτος 1995. Οι υποψήφιο εκθέτες μπορούν να δουν ενημερωτικό υλικό για την συμμετοχή τους και οι επισκέπτες στοιχεία για τις εταιρίες, τις παράλληλες εκδηλώσεις, τα σεμινάρια κλπ. καθώς και μια hitech virtual περιήγηση της έκθεσης.