Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένoς ένα άπληστος Ινδός γαμπρός. Ο Μουρουγκεσάν, δημόσιος υπάλληλος και εισπράκτορας σε λεωφορείο, απείλησε, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της τελετής, ότι θα ματαιώσει το γάμο, στην πόλη του Μαδράς στη νότια Ινδία, εάν η μέλλουσα γυναίκα του, Αγιαθυράι Γιαγιαλακσμί, δεν του έδινε επιπλέον προίκα 37 χρυσά νομίσματα και μια μοτοσικλέτα. Ο γαμπρός ήδη είχε εισπράξει ως προίκα 30.000 ρουπίες.
golden_coins

Ο πατέρας της νύφης, σε μία προσπάθεια να μη χαλάσει ο γάμος της κόρης του, υποσχέθηκε στο γαμπρό ότι τα υπόλοιπα δώρα θα του αποσταλούν την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος του πεθερού, όμως, δεν ήταν αρκετός για το γαμπρό, ο οποίος απαίτησε η υπόσχεση να δοθεί γραπτώς. Η νύφη, όμως, αγανακτισμένη από τη συμπεριφορά του γαμπρού, αρνήθηκε να συνεχισθεί η τελετή, παρά τις διαμαρτυρίες του πατέρα της, ότι ήδη είχε ξοδέψει πολλά χρήματα για τις προετοιμασίες του γάμου. Τότε η νύφη κατήγγειλε το γαμπρό στην αστυνομία και, για να μην πάνε χαμένα τα έξοδα του γάμου, παντρεύτηκε έναν από τους κουμπάρους τον Ταμαραϊκανάν. «Εάν όλα αυτά συμβαίνουν πριν από το γάμο, πώς θα μπορούσα να ζήσω ευτυχισμένη μ’ αυτόν τον άνθρωπο;», αναφέρει η εφημερίδα Τimes του Ινδουιστάν ότι δήλωσε η νύφη. Φίλοι, συγγενείς, ξένοι ακόμα και εκπρόσωποι του Τύπου έσπευσαν στο σπίτι της νύφης και τη συνεχάρησαν για τη γενναιότητα της.

 

 

Πηγή www.ert.gr

Καινούργια μόδα που έρχεται από τη Βουλγαρία είναι τα νέα ζευγάρια που παντρεύονται να βιντεοσκοπούν όχι μόνο τη τελετή του γάμου και τη δεξίωση αλλά και την πρώτη νύχτα του γάμου τους!!! Ετσι λοιπόν προσλαμβάνουν κάμεραμαν που έχει αποστολή να βιντεοσκοπήσει το εν λόγω ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις την πρώτη νύχτα του γάμου του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Pravda η νέα μόδα ξεκίνησε από τη πόλη Plovdiv και μάλιστα αναφέρει ότι όταν το πρώτο ζευγάρι ζήτησε από τον κάμεραμαν να βιντεοσκοπήσει μαζί με την τελετή και την πρώτη νύχτα του γάμου ο καλλιτέχνης νόμιζε πως επρόκειτο για αστείο. First_Night

Όμως δεν ήταν.
Η εφημερίδα περιγράφει πως ο κάμεραμαν ακολούθησε το ζευγάρι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και παρά την πρώτη αμηχανία η δουλειά στέφθηκε με επιτυχία.

 

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στη Βιέννη, μπορούν τώρα να το κάνουν στην αγαπημένη τους pub και αυτό μάλιστα κοντεύει να γίνει μόδα. «Δεν σταματάνε να χτυπάνε τα τηλέφωνα», δήλωσε εκπρόσωπος του δήμου, σύμφωνα με το Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

At_pub
Πριν παντρευτεί το ζευγάρι στην pub, το εστιατόριο ή το ξενοδοχείο, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση. Οι δημοτικές αρχές στη συνέχεια ελέγχουν αν ο χώρος είναι κατάλληλος για την τέλεση μίας αξιοπρεπούς τελετής. Σε περίπτωση που κριθεί ακατάλληλος, δεν θα γίνεται δεκτή η αίτηση του ζευγαριού.

Πηγή: typos.com

Μια γυναίκα από τη Βραζιλία και ένα άντρας από την Ιαπωνία που γνωρίστηκαν μέσω του διαδικτύου παντρεύτηκαν χωρίς να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο!!!

Το ζευγάρι που έχει συνάψει σχέση εδώ και δυόμισι χρόνια στο internet παντρεύτηκε μέσω εγγράφων που εστάλησαν σε δήμο της Βραζιλίας. Το εν λόγω ζευγάρι είχε ανταλλάξει μόνο φωτογραφίες αλλά η δύναμη της αγάπης δεν τους εμπόδισε να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Wedding_at_laptop

«Στη αρχή όλα φαίνονταν παράξενα αλλά μετά διαπίστωσα πως είναι ο άντρας των ονείρων μου» δήλωσε η νύφη, Ida Freitas Nirakami σε τοπική εφημερίδα. Μάλιστα ο γαμπρός, Sergio Takashi, έστειλε έγγραφο από την Ιαπωνία που εξουσιοδοτούσε την καλύτερη φίλη της νύφης να τον αντικαταστήσει στο γάμο και να πει το μεγάλο «ναι» εκ μέρους του.
Τον ερχόμενο μήνα θα γίνει η μεγάλη συνάντηση αφού ο γαμπρός θα επισκεφθεί τη Βραζιλία με σκοπό να γνωρίσει τη γυναίκα του και από κοντά!

 

 

 

Πηγή: www.pineza.gr

 

 

 

 

Κάθε χρόνο, στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών επαναλαμβάνεται η ίδια σκηνή: εκατοντάδες υποψήφιες νύφες σχηματίζουν ουρά έξω από γνωστό οίκο νυφικών, ο οποίος έχει εκπτώσεις.  Οι γυναίκες τρέχουν, στριμώχνονται, δοκιμάζουν νυφικά, αγοράζουν νυφικά, έστω κι αν κάποιες δεν έχουν βρει ακόμα το γαμπρό.
Όταν οι πόρτες του οίκου ανοίξουν, ο αγώνας που αρχίζει είναι μέχρι τελικής πτώσης. Εκατοντάδες υποψήφιες νύφες ψάχνουν το φόρεμα που θα ντύσει τα γαμήλια όνειρα τους και τις ίδιες φυσικά.Brides_runnig
Ο οίκος αυτός ξεπουλάει το εμπόρευμα του στην περίοδο των εκπτώσεων και τα νυφικά πωλούνται με έκπτωση τουλάχιστον 50%. Οι υποψήφιες νύφες αρπάζουν περισσότερα από ένα νυφικά και τρέχουν στα ταμεία.

Το σχέδιο τους απλό: Οργανώνουν μία ομάδα… «κρούσης», αρπάζουν όσα περισσότερα νυφικά μπορούν και τα στοιβάζουν για να μην πλησιάσει κανείς. Το κατάστημα γεμίζει χαρακώματα με τις κοπέλες να υπερασπίζονται τα νυφικά τους με αυταπάρνηση. Κανείς δεν μπορεί να παίξει με το γάμο τους.

Το ιδανικό νυφικό θα βρεθεί μετά από τις δοκιμές, γιατί πρέπει να είναι και το σωστό μέγεθος. Διαφορετικά, υπάρχει και η λύση της ανταλλαγής.

Οι περισσότερες κοπέλες μάλιστα δεν έχουν βρει καν το γαμπρό, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία, γιατί, όπως λένε και οι ίδιες, γαμπρό βρίσκεις, νυφικό και μάλιστα μισοτιμής είναι δύσκολο να βρεις.

 

Πηγή: ANT1