Η άφιξη της νύφης στο χώρο της εκκλησίας είναι πάντα μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή σκηνή,  κυρίως αν έχει προηγηθεί και το πατροπαράδοτο «στήσιμο» του γαμπρού... Το μέσο που θα επιλέξει η νύφη για τη μεταφορά της είναι συνήθως άμεσα συνδεδεμένο με το γενικότερο στυλ του γάμου και με το μέρος που έχει επιλεγεί για να γίνει το μυστήριο. Ωστόσο, δεν λείπουν και οι φορές που οι μελλόνυμφοι καταφέρνουν να εκπλήξουν τους καλεσμένους τους επιλέγοντας πρωτότυπα μέσα μεταφοράς...

 

Car


Αυτοκίνητο

Η μεταφορά της νύφης με ένα πολυτελές αυτοκίνητο είναι η πλέον κλασσική επιλογή. Αν δεν διαθέτετε ένα αυτοκίνητο αρκετά εντυπωσιακό, μην διστάσετε να το ζητήσετε από κάποιο φίλο ή γνωστό, καθώς είναι σίγουρο πως με χαρά θα ανταποκριθεί στο αίτημά σας. Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, για παράδειγμα αν επιθυμείτε να εμφανιστείτε στην εκκλησία μέσα σε ένα εντυπωσιακό σπορ αμάξι που δεν διαθέτει κανείς στο οικογενειακό ή στο φιλικό σας περιβάλλον, τότε μπορείτε να καταφύγετε στη λύση της ενοικίασης. Τα αυτοκίνητα αντίκες είναι μια ακόμα επιλογή για όσες νύφες θέλουν να εντυπωσιάσουν, ενώ τον ίδιο ρόλο και με το παραπάνω μπορεί να παίξει και μια πολυτελής λιμουζίνα. Βεβαίως κάποιες φορές έχουμε δει να χρησιμοποιούνται και επαγγελματικά αυτοκίνητα για τη μεταφορά του ζευγαριού (ταξί, λεωφορεία, φορτηγά) κι αυτό στην περίπτωση που ο γαμπρός συνήθως είναι επαγγελματίας οδηγός. Αν τελικά επιλέξετε αυτόν τον τρόπο μεταφοράς, είναι σίγουρο πως θα πρωτοτυπήσετε και οι καλεσμένοι σας θα μιλάνε για καιρό για την επιλογή σας.

Άμαξα
Αν έχετε επιλέξει να κάνετε ένα γάμο με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού τότε μπορείτε να επιλέξετε μια παραδοσιακή άμαξα με άλογα. Είναι ευνόητο πως μια τέτοια επιλογή είναι πολύ ταιριαστή σε γάμους που γίνονται σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον, χωρίς ωστόσο να θεωρείται και τελείως παράταιρη για ένα γάμο που γίνεται σε πόλη.

 


Horse

 

Μηχανή
Η επιλογή αυτή συνήθως αφορά ζευγάρια που η ζωές και των δύο είναι συνυφασμένες με τη χρήση των δύο τροχών. Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία θα ήταν πολύ εντυπωσιακό να φτάσετε στην εκκλησία πάνω σε μια μηχανή, κατά προτίμηση μεγάλου κυβισμού, και γιατί όχι συνοδευόμενοι και από άλλους μηχανόβιους φίλους σας.

Από τη θάλασσα
Αν ο γάμος σας γίνεται σε κάποιο γραφικό παραθαλάσσιο εκκλησάκι, το πιο ταιριαστό θα ήταν η άφιξη της νύφης να γίνει από τη θάλασσα. Το πλωτό μέσο μπορεί να είναι από ένα παραδοσιακό καϊκάκι μέχρι ένα υπερπολυτελές γιοτ. Σημασία έχει πως μια τέτοια μεταφορά θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των καλεσμένων σας για χρόνια.

Εναέρια
Η άφιξη της νύφης στην εκκλησία με ελικόπτερο ή αερόστατο σίγουρα είναι μια πολύ ακριβή επιλογή. Αν το αντέχει ο προϋπολογισμός σας, το μόνο που θα πρέπει να συνυπολογίσετε είναι το αν υπάρχουν οι σχετικές προδιαγραφές στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας για μια ασφαλή προσγείωση!