Μικρά Tips για μια ιδανική επιλογή
Γόβες, πέδιλα, mule, flat και γιατί όχι πλατφόρμες και τολμηρές μπότες! Αλήθεια ποιός τύπος είστε;

Μια τεράστια γκάμα από υπέροχες επιλογές θα σας φέρει σίγουρα σε πολύ δύσκολη θέση καθώς δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε.    

 

nyfika_papoutsia4
Η επιχείρηση «νυφικά παπούτσια» απαιτεί πολύ σκέψη και πολλές δοκιμές. Η επιλογή τους πρέπει να γίνει με προσοχή και με γνώμονα όχι μόνο το γούστο αλλά και την άνεσή σας. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ πως ένα υπέροχο μεν αλλά άβολο παπούτσι, μπορεί πολύ εύκολα, να σας καταστρέψει τη διάθεση και την πιο όμορφη μέρα της ζωή σας. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποφύγουμε πάση θυσία!   
Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε αυτά τα tips που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε μια ιδανική επιλογή:
  • Μην βγείτε για ψώνια το πρωί. Οι καλύτερες ώρες για να δοκιμάσετε καινούργια παπούτσια είναι οι απογευματινές γιατί τότε τα πόδια έχουν επιβαρυνθεί από την ορθοστασία της ημέρας και είναι λίγο πρησμένα.nyfika_papoutsia2

  • Τα κριτήρια για την αγορά νυφικών παπουτσιών είναι πάντα δύο: Η ομορφιά και η άνεση. Το ζευγάρι που θα επιλέξετε θα πρέπει να πληροί και τις δύο αυτές προϋποθέσεις. Μια άλλη λύση που προτείνεται είναι η αγορά δύο ζευγαριών: ενός πιο εντυπωσιακού για την τελετή και ενός πιο άνετου και πρακτικού που θα φορέσετε στη δεξίωση.

  • Προσέξτε ώστε το στυλ, το χρώμα και τα στολίδια του παπουτσιού να συνδυάζονται με το στυλ του νυφικού σας.

  • Μην περιμένετε να φορέσετε τα νυφικά σας παπούτσια για πρώτη φορά την ημέρα του γάμου σας. Φορέστε τα από πριν για να τα ανοίξετε λίγο και να τα συνηθίσετε.

  • Τα καινούργια παπούτσια σχεδόν πάντα γλιστρούν λίγο. Δώστε τα στον τσαγκάρη σας να τα επιμεληθεί για να μειώσει την ολισθηρότητά τους.

  • Αν το νυφικό σας είναι πολύ «πλούσιο» σε στολίδια, για λόγους ισορροπίας, ίσως θα πρέπει να επιλέξετε ένα πιο λιτό παπούτσι.

  • Στην περίπτωση που είστε ψηλότερη από τον μέλλοντα σύζυγό σας, ίσως θα πρέπει να επιλέξετε χαμηλοτάκουνα παπούτσια γιατί, στην αντίθετη περίπτωση, η διαφορά ύψους θα γίνει ακόμα πιο εμφανής.

  • Μην ξεχνάτε ποτέ ότι πρόβες του νυφικού θα πρέπει να γίνονται πάντα με τα νυφικά σας παπούτσια για να μην γίνει λάθος στο μήκος του νυφικού σας φορέματος.