Ένας γάμος όσο λαμπερός κι αν είναι, μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακός αν στη διάρκειά του ο ουρανός γεμίσει από τις υπέροχες φωτεινές εκρήξεις των πυροτεχνημάτων. Φανταστείτε μόνο, πόσο μαγική θα είναι η εικόνα σας ως ζευγάρι, αν, για παράδειγμα, κατά την είσοδό σας στην εκκλησία ή στη γαμήλια δεξίωση φέγγουν από πάνω σας οι χρωματιστές λάμψεις των πυροτεχνημάτων με τα υπέροχα σχήματά τους! Ιδιαιτέρως αν παντρεύεστε κάπου ρομαντικά, λ.χ. σε ένα ξωκλήσι δίπλα στη θάλασσα ή στην περίπτωση που η δεξίωση του γάμου σας γίνεται δίπλα στην πισίνα του roof garden ενός ξενοδοχείου. Αν λοιπόν σκέφτεστε να συνοδέψετε την πιο λαμπερή ημέρα της ζωή σας με τις εντυπωσιακές εκρήξεις των πυροτεχνημάτων, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

 

Firework_heart

  • Η τοποθέτηση και η πυροδότηση των πυροτεχνημάτων χρειάζεται ειδική αστυνομική άδεια, την έκδοση της οποίας, συνήθως, επιμελείται η εταιρία που έχει αναλάβει την εκτόξευση των πυροτεχνημάτων.

  • Ο καλός καιρός δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πυροδότηση των πυροτεχνημάτων, καθώς αυτά μπορούν να εκτοξευθούν και υπό βροχή.

  • Οι στιγμές που τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να εκτοξευθούν οι υπέροχες αυτές λαμπερές σπίθες είναι αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, όταν δηλαδή βγαίνουν από την εκκλησία, όταν προσέρχονται στο χώρο της δεξίωσης και όταν κόβουν τη γαμήλια τούρτα.

  • Τα πυροτεχνήματα εξωτερικού χώρου έχουν πολλά χρώματα και τη δυνατότητα να σχηματίζουν διάφορα ρομαντικά σχήματα όπως καρδιές, μπουκέτα με λουλούδια, χρυσή βροχή, ακόμα και τα ονόματα του ζευγαριού!

  • Εκτός από τα γνωστά πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται σε ανοιχτό χώρο, υπάρχουν και επίγεια πυροτεχνήματα κλειστού χώρου, χαμηλού ύψους, που δεν βγάζουν καπνό. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα τα πυροτεχνήματα αυτά να τοποθετηθούν πάνω στα τραπέζια της δεξίωσης χωρίς οι καλεσμένοι να αντιληφθούν την παρουσία τους παρά μόνο όταν αυτά πυροδοτηθούν. Μια ακόμα πολύ εντυπωσιακή πυροδότηση πυροτεχνημάτων εσωτερικού χώρου είναι ο σχηματισμός ενός πύρινου διάδρομου μέσα από τον οποίο περνάει το ζευγάρι κατά την έξοδο από την εκκλησία ή κατά την είσοδο στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης.

Fire_works_wediing