Ευχαριστήριες κάρτες

Όταν το ταξίδι του μέλιτος θα έχει τελειώσει και θα έχετε επιστρέψει πια στο νέο σας σπίτι, Giftsμια από τις ευχάριστες υποχρεώσεις που θα πρέπει να αναλάβετε είναι το άνοιγμα των δώρων σας. Πρόκειται για μια πραγματικά πολύ όμορφη διαδικασία, καθώς το κάθε κουτί περιέχει από μια έκπληξη που μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλόγουστη αλλά και ιδιαιτέρως χρήσιμη για την οργάνωση του νέου σας σπιτικού.

 

 

 

Από την πλευρά σας, οφείλετε να ανταποδώσετε την ευγενική χειρονομία κάθε φίλου και συγγενή με μια ευχαριστήρια κάρτα. Για να φτιάξετε τις ευχαριστήριες κάρτες σας έχετε τρεις επιλογές: Η πρώτη είναι να τις τυπώσετε μαζί με τα προσκλητήρια και τις κάρτες της δεξίωσης. Η λύση αυτή είναι σίγουρα πιο εύκολη αλλά και αρκετά απρόσωπη. Η δεύτερη επιλογή που έχετε είναι να γράψετε μόνοι σας τις κάρτες σας, είτε χρησιμοποιώντας ένα κοινό ευχαριστήριο κείμενο για όλους είτε προσαρμόζοντας το κείμενο ειδικά για κάθε καλεσμένο. Μια τρίτη εκδοχή είναι ο συνδυασμός των δύο αυτών επιλογών: μπορείτε δηλαδή να τυπώσετε κάρτες για το μεγαλύτερο αριθμό των καλεσμένων και να γράψετε εσείς οι ίδιοι τις κάρτες όσων θεωρείται ότι είναι πολύ δικοί σας άνθρωποι. Λάβετε υπόψη σας ότι:

  • Όσον αφορά στο χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας για να αποστείλετε τις ευχαριστήριες κάρτες, αυτό δεν πρέπει να ξεπερνά τους δύο μήνες. Προσοχή όμως: όσοι σας έστειλαν το δώρο τους πριν από το γάμο, θα πρέπει να έχουν λάβει την ευχαριστήρια κάρτα τους μέσα σε δύο εβδομάδες από την ημέρα παραλαβής του.

  • Στην περίπτωση που επιλέξετε να γράψετε χειρόγραφα τις κάρτες σας, είναι σίγουρο πως η διαδικασία θα είναι σαφώς πιο εύκολη αν ασχοληθείτε και οι δυο σας με το γράψιμο. Ένα καλό μοίρασμα είναι ο καθένας να αναλάβει να ετοιμάσει της κάρτες των δικών του καλεσμένων.

  • Όσον αφορά στο χρώμα του χαρτιού που θα χρησιμοποιήσετε, αν επιλέξετε να τυπώσετε κάρτες καλό θα ήταν το χαρτί της κάρτας να ακολουθεί την απόχρωση του προσκλητηρίου. Αν πάλι επιλέξετε να τις γράψετε εσείς οι ίδιοι, μια κάρτα σε λευκό ή εκρού χρώμα με ανάλογο φάκελο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Όσο για το χρώμα του μελανιού που θα χρησιμοποιήσετε, προτιμήστε μαύρο ή μπλε.

    Thanks

  • Μια έξυπνη ιδέα για να θυμάστε τι δώρο σας έχει κάνει ποιος, είναι να τυπώσετε ένα αντίγραφο της λίστας των καλεσμένων σας και δίπλα στο όνομα του κάθε καλεσμένου να σημειώσετε το αντικείμενο ή το χρηματικό ποσό που σας προσέφερε.