Η νύφη δεν μετέφερε μόνο την ανθοδέσμη αλλά και... ηρωίνη μέσα σε πετσέτα! Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στις Δικαστικές Φυλακές Χανίων. Ενας κρατούμενος ηλικίας 35 ετών επρόκειτο να παντρευτεί εντός της φυλακής με πολιτικό γάμο με την αγαπημένη του. Η τελετή επρόκειτο να γίνει από την αντιδήμαρχο Χανίων κ. Θεοχαρούλα Μυλωνάκη και για την πραγματοποίηση της είχαν εργαστεί σκληρά οι κοινωνικοί λειτουργοί σε μια προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης των φυλακών στις οποίες συνωστίζεται πολύ μεγάλος αριθμός κρατουμένων.

 

Prison_Wedding
Σύμφωνα με πληροφορίες πριν μπει στο σοφρωνιστικό κατάστημα η νύφη, ένας φίλος του γαμπρού της έδωσε μια τσάντα με ρούχα προκειμένου να του τα δώσει, καθώς τους κρατούμενους μπορούν να επισκέπτονται μόνο συγγενικά τους πρόσωπα.

Η νύφη πήρε το δέμα και φτάνοντας στην είσοδο ξεκίνησε ο έλεγχος των πραγμάτων της από τους υπαλλήλους των δικαστικών φυλακών.

Ενας φύλακας διαπίστωσε ότι στη ραφή μιας πετσέτας μπάνιου που ήταν μέσα στην τσάντα υπήρχε κάτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η ασφάλεια Χανίων η οποία και άνοιξε την πετσέτα στην οποία διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν ποσότητα ηρωίνης. Αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες σε βάρος του ζευγαριού για μεταφορά ναρκωτικών, ενώ ο γάμος ακυρώθηκε.

 

Πηγή: www.tanea.gr