Η μουσική

Dancing with the stars of the day

 

Ο χορός με τον οποίο το νιόπαντρο ζευγάρι ανοίγει τη δεξίωση κάποιες φορές μεταφράζεται σε μεγάλο άγχος για τους μελλόνυμφους και κυρίως για το γαμπρό.  Και το σίγουρο είναι πως το να σταθείτε στο κέντρο της πίστας και να χορέψετε ενώπιον όλων δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, ιδίως αν δεν έχετε τόσο μεγάλη έφεση και εμπειρία στο χορό.

 

 

Dance
Μην τρομάζετε όμως. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε κατάλληλα και, γιατί όχι, να λάμψετε ως χορευτικά αστέρια την ημέρα του γάμου σας!

 
  • Αν θέλετε να κάνετε μια σωστή προετοιμασία μπορείτε μήνες πριν το γάμο σας να γραφτείτε σε μια σχολή χορού. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών που θα σας διδάξουν όλα εκείνα που θα πρέπει να γνωρίζετε για να εντυπωσιάσετε τους παρευρισκόμενους χορεύοντας όλα τα είδη χορού σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης.Dance_2

  • Υπάρχουν τρία sos είδη χορού που συνήθως επιλέγονται για πρώτο χορό του ζευγαριού. Αυτά είναι το αυτοκρατορικό βαλς που αποπνέει αρχοντιά, η ρούμπα, ένας αργός και αισθησιακός χορός που γεννήθηκε στην Κούβα και φυσικά το φλογερό ταγκό. Η επιλογή είναι δική σας!

  • Ο γαμπρός θα πρέπει σίγουρα να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο και να εντυπωσιάσει με τις φιγούρες και τη λεβεντιά του. «Το έχετε»;

  • Επιλέξτε νωρίς το τραγούδι του πρώτου χορού και κάντε συνεχώς πρόβες μέχρι να «δέσετε» και να τελειοποιηθείτε ως χορευτικό ζευγάρι. Κάντε τις πρόβες σας φορώντας παπούτσια αντίστοιχα με τα νυφικά και τα γαμπριάτικα.

  • Πάψτε να βλέπετε την προοπτική του χορού ως κάτεργο και απολαύστε τη διαδικασία! Χορεύουμε;