Τα νυφικά αξεσουάρ έρχονται να ολοκληρώσουν το άψογο νυφικό σας look.

Διαλέξτε τα με προσοχή ώστε να λειτουργήσουν ως ιδιαίτερες πινελιές που θα συμπληρώσουν την εμφάνισή σας αλλά δεν θα την κάνουν «φλύαρη»...

 

aksesouar_nyfis1

  • Λουλούδια: Αξιοποιήστε την ομορφιά και τη φρεσκάδα των αληθινών λουλουδιών για να ομορφύνετε ακόμα περισσότερο το νυφικό χτένισμά σας. Η γυψοφύλλη (το λεγόμενο και «λουλούδι της νύφης»), ένα στεφάνι από μικρά τριαντάφυλλα ή μια μεγάλη ορχιδέα μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ ρομαντικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε φυσικά είναι να διαλέξετε λουλούδια που, αφενός είναι ανθεκτικά, αφετέρου ταιριάζουν στα χρώματα του νυφικού.

  • Πέπλο: Με ένα πέπλο μπορείτε να ολοκληρώσετε την άψογη εμφάνισή σας. Ωστόσο, καθώς τα πέπλα περιορίζουν το χτένισμα και παράλληλα δεν ταιριάζουν σε όλα τα νυφικά, θα πρέπει να επιλέγονται με πολύ μεγάλη προσοχή. Ακόμα, το πέπλο θα πρέπει να έχει το σωστό μήκος και φυσικά τη σωστή απόχρωση ώστε να «δένει» με το νυφικό.

  • Τιάρα - Κουάφ: Τα σχέδια και τα υλικά των κουάφ είναι πραγματικά αμέτρητα. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για να κάνετε την ιδανική επιλογή. Οι τιάρες, εξάλλου, στολισμένες με στρας, κρύσταλλα swarovski ή ακόμα και με πολύτιμους λίθους, θα προσδώσουν έναν αριστοκρατικό αέρα στη νυφική σας εμφάνιση.

  • Καπέλο: Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αξεσουάρ που χρησιμοποιείται περισσότερο στους πολιτικούς γάμους. Θα πρέπει οπωσδήποτε να συνδυαστεί άψογα με το χτένισμά σας, ενώ σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να κρύβει το πρόσωπό σας.

  • Τσαντάκι: Τα τελευταία χρόνια έχουμε αρχίσει να βλέπουμε κομψά τσαντάκια να πλαισιώνουν τις νυφικές εμφανίσεις. Εννοείται πως θα πρέπει να συνδυάζεται με το νυφικό και τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας.

  • Γάντια: Θα προσδώσουν μια νότα θεατρικότητας και αριστοκρατικότητας στην εμφάνισή σας. Κοντά ή μακριά, στολισμένα με πέρλες ή δαντέλες, κεντημένα ή απλά, συνήθως φοριούνται από νύφες που παντρεύονται χειμώνα χωρίς αυτό όμως να είναι απόλυτο. Θα πρέπει πάντως να γνωρίζεται ότι τα κοντά γάντια ταιριάζουν περισσότερο στα νυφικά με μανίκια, ενώ τα μακριά στα στράπλες και σε εκείνα που δένουν στο λαιμό.

  • Ομπρέλα: Αν θέλετε να δώσετε στην εμφάνισή σας ένα αέρα μιας άλλης εποχής, μια ομπρέλα μπορεί να είναι το αξεσουάρ που ψάχνετε. Εννοείται πως η απόχρωσή της θα πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα του νυφικού σας.

  • Γούνα- εσάρπα: Μια γούνα σαφώς μπορεί να δώσει έναν άλλο τόνο στην εμφάνισή σας και παράλληλα να σας ζεστάνει, αν παντρεύεστε χειμώνα. Τον ίδιο ρόλο μπορεί να παίξει και μια κομψή εσάρπα. Φυσικά με την είσοδό σας στην εκκλησία ή στο χώρο της δεξίωσης αφαιρούνται για να αποκαλυφθεί το νυφικό.

  • Κοσμήματα: Ο κανόνας λέει ότι αν έχετε επιλέξει ένα πολύ στολισμένο νυφικό θα πρέπει να μην το παρακάνετε με τα κοσμήματα. Ανάλογα λοιπόν με το είδος του νυφικού σας φορέματος μπορείτε να φορέσετε περιδέραιο, βραχιόλι και σκουλαρίκια.

  • Τσόκερ: Πρόκειται για κοντά περιδέραια που εφαρμόζουν στο λαιμό. Αποτελούν ιδιαίτερη επιλογή και αναδεικνύονται κυρίως όταν φοριούνται από ψηλές γυναίκες.