Πανέμορφα και σέξι, τα νυφικά σας εσώρουχα, αν και δεν εκτίθενται σε κοινή θέα, πρέπει να είναι επίσης άψογα, όπως άλλωστε και κάθε τι άλλο που θα φοράτε τη μεγάλη ημέρα.

Οφείλουν να ταιριάζουν απόλυτα με τον τύπο του νυφικού σας, να κολακεύουν το σώμα σας και φυσικά να μην διαγράφονται καθόλου πάνω στο φόρεμα. Αυτές είναι μερικές γενικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή των κατάλληλων εσωρούχων:

 

 

 

  • Γενικά προτιμήστε τα σουτιέν χωρίς ραφές και χωρίς διακοσμήσεις.

  • Το χρώμα των εσωρούχων θα πρέπει να ταιριάζει με την απόχρωση του νυφικού.

  • Αν το νυφικό σας είναι στράπλες, προτιμήστε ένα κορσάζ. Όχι μόνο θα στηρίξει πολύ καλά το στήθος σας, αλλά θα το τονίσει κιόλας, καθώς θα κάνει τη μέση σας να φαίνεται πιο στενή. Αν το στήθος σας δεν είναι πολύ βαρύ και επομένως δεν χρειάζεται πολύ μεγάλη στήριξη, τότε μπορείτε να φορέστε ένα απλό στράπλες σουτιέν. Βεβαίως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το επιτρέπει και η πλάτη του νυφικού σας.

  • Αν το νυφικό σας είναι εξώπλατο, προτιμήστε cups που, είτε θα κολλήσουν πάνω στο σώμα σας είτε θα εφαρμόσουν πάνω στο νυφικό. Μια ακόμα επιλογή είναι ένα σουτιέν στράπλες που θα δένει χαμηλά στην πλάτη.

    EsorouxaC