Η γραμμή του νυφικού σας είναι ίσως το πρώτο πράγμα για το οποίο θα κληθείτε να αποφασίσετε.


Στην πραγματικότητα δεν αποφασίζετε εσείς αλλά ο σωματότυπός σας, αφού η κάθε γραμμή κολακεύει διαφορετικά σημεία και «κρύβει» διαφορετικές ατέλειες. Η σωστή επιλογή μπορεί να εκπληρώσει ακόμα και το πιο τρελό σας όνειρο και θα σας μετατρέψει σε πριγκίπισσα του παραμυθιού! Γενικά υπάρχουν πέντε τύποι νυφικών:

 
Ball gown
Είναι το πλέον κλασσικό στυλ νυφικού με στενό το μπούστο και φουσκωτή τη φούστα. Είναι ιδανικά για γυναίκες που το σώμα τους έχει το σχήμα αχλαδιού. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να «τραβήξετε» τα βλέμματα στο πρόσωπο και γενικά στο πάνω μέρος του σώματός σας. Ο τύπος Ball gown θα σας βοηθήσει σε αυτό αφού θα ισορροπήσει το σχήμα σας, ενώ ένα εντυπωσιακά κεντημένο μπούστο θα μαγνητίσει την προσοχή των άλλων ακριβώς εκεί που θέλετε! 


Empire

Ο τύπος αυτός έχει τη μέση και τη φούστα λεπτή, αγκαλιάζει το σώμα αλλά δεν το διαγράφει.

Γραμμή Α

Η γραμμή του θυμίζει το γράμμα Α: είναι στενό πάνω και ανοίγει όσο κατεβαίνει. Είναι ιδανικό στην περίπτωση που το πρόγραμμα διατροφής σας δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και τα παραπανίσια κιλά πρέπει να «καμουφλαριστούν».

Shealth

Το στυλ αυτό είναι σε στενή γραμμή, αγκαλιάζει το σώμα και μπορεί να αναδείξει περίφημα τις ωραίες αναλογίες σας και τις καμπύλες σας.

Στυλ Γοργόνας
Ο τύπος αυτός ενδείκνυται για όσες είναι αδύνατες, καθώς η γραμμή του νυφικού είναι στενή και λίγο κάτω από το γόνατο φαρδαίνει.